Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2352

El Renshinkan torna estar d’enhorabona. Els seus alumnes han aconseguit un cop més molts bon resultats, aquesta vegada en l’examen de cinturó negre.

La setmana passada i organitzat per la Federació Balear de Judo, el Poliesportiu de Sineu, la seu dels esdeveniments federatius, va congregar uns 35 candidats arribats de tots els indrets de les nostres Illes.

Cinc representants del Renshinkan, més 2 esportistes del Mallorca Nord Judo, van ser els que va preparar en Pep Mascaró, conjuntament amb en Feliu Portella. Un cop més es van lluir amb uns exàmens sensacionals, aconseguint unes de les millors notes del tribunal. Les katas i els treballs mostrats van ser dignes d’autèntics cinturons negres, amb combinacions i encadenaments reals utilitzats en la competició.

Un cop cabat l’examen, els nostres representants varen ser felicitats pels esportistes d’altres clubs i per molts de professors allà presents, i sobre tot una menció especial als *ukes* Lluís Llull i Miquel Cabrer, pel seu treball i ajuda mostrada durant l’examen i tot el curs de preparació.

Els grans protagonistes d'aquest esdeveniment són:

Per 1r dan: TOMAS SUREDA MAIMO, TOLO MOLL PRATS, CESAR CANO TRABA, FRANCO SERGIO GONZALEZ, PEDRO FEBRER MARTINEZ i IZAN AMENGUAL.

Per 2n dan: PERE LLUIS CERDÀ.