Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2505

Cos tècnic del CE Escolar (Preferent) 2014-2015
 
L'Escolar, des del passat 21 de juliol, sota les ordres de Xisco Varon, està entrenant amb vista a la propera temporada 2014-2015, i amb tretze jugadors nous en relació a l'anterior temporada. Uns trenta jugadors van començar els entrenaments en es Figueral per anar alternant amb les dunes de cala Mesquida i la pineda de Cala Agulla.

El míster es va dirigir als futbolistes per a explicar, entre una altres coses, els plans d'entrenament que tenen programats. Els va dir que s'acostava una temporada molt dura i els va demanar respecte a l'entitat, considerant que el primer equip han de donar bona imatge, ja que és el mirall dels altres equip que integren el CE Escolar. Els entrenaments seran durs i exigirà el màxim als seus jugadors, tot esperant que els de fora que que no el defraudin, ja que ell ha estat el que els ha portat. Els va recordar que tots juguen sense cobrar, però que, en haver-se compromès voluntàriament, ha de complir amb aquest compromís.

Amb Xisco Varon mantindrem una entrevista abans de començar la lliga, per tal que ens faciliti altes i baixes de jugadors respecte a la temporada anterior, és a dir, amb la plantilla definida. Xisco Varon comptarà com a segon entrenador amb Toni Brunet, i Joaquín García (fisioterapeuta), Manel Fernández (delegat) Rafa Morales (delegat i ajudant) i Jaume Faba (preparador físic).

El campionat de lliga comença el 24 d'Agost i l'Escolar jugarà el seu primer partit a Palma, contra l'Independent.

Partits de pretemporada programats pel Escolar:

26/07 / Partit ja disputat-Manacor (3a divisió) 3 - Escolar 1
02/08 / a les 19 hores Escolar - San Francisco
06/08 / a les 20 hores Escolar - Alcúdia
09/08 / a les 19 hores Horta - Escolar
10/08 / a les 19 hores Escolar - Cala Millor
16/08 / a les 19 Manacor juvenil divisió d'honor Escolar
20/08 / a les 20 hores Escolar - Cardassar.

Entre les cares noves vam veure els locals Alberto, Piris, Serapio, que tornen a l'equip, i García, Maya, Aso i Servera, que han acabat la seva etapa juvenil.
 

Cares noves a l'Escolar 2014-2015

Best