Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1817

 Desiguals resultats dels equips de l'Atlètic Escolar, en la jornada del 7 al 13 de maig.




La passada jornada va començar en dimecres dia 7 amb el partit del
junior femení. L’equip visitant va ser el C.B. Muro que, tot i presentar-se un partit teòricament fàcil, les locals només pogueren guanyar de 14 punts de diferència. Tot i això, les nostres varen fer be la feina, assegurant-se la victòria a partir d’uns atacs elaborats i una bona actuació en defensa. El resultat final va ser 62-48.

Divendres dia 9, el sènior va començar el Trofeu Serra que el disputarà amb Son Servera i Porto Cristo. Tot i les baixes per motius de feina i altres de voluntàreies per part d’alguns jugadors, l’equip va plantejar el partit de la millor manera possible. Reforçats per tres juvenils, què demostren moltes ganes, varen poder endur-se’n la victòria  68-64. Esperem que l’equip s’animi i passi aquest partits que els queden el millor possible.


El mini masculí va tornar a endur-se’n la victòria en el camp del Llucmajor, en un partit molt difícil, on alguns dels jugadors no varen tenir el dia. Però com de costum, la feina en general va fer possible acabar amb el marcador favorable. El marcador va ser molt alt, 87-107. Que demostra que l'espectacular atac gabellí va ser el factor que va decantar el partit. Tot i que la defensa no va arribar a cuallar.



Dissabte al capvespre les
infantils femenines es varen aixecar de les dues darreres derrotes guanyant a casa al C.B Andratx per 81-33. Demostrant que son un gran grup, i que compta amb jugadores molt interessants. Però sobretot, per als pròxims partits, els entrenadors hauran d’agafar protagonisme a l’hora de dirigir-les, ja que si no se les incita, no juguen al 100%.

Desprès el junior masculí va acabar la temporada contra el Joan Capó, amb derrota per part dels nostres per 59-75. El partit va estar molt aferrat en tot moment, el rival va mantenir una distància d’ uns vuit punts. L’Escolar tot i intentar retallar, no acabava de jugar al seu joc. En el darrer període van donar un cop retallant fins a 2, però el rival va reaccionar amb uns minuts molts bons que els donaren el partit.


Diumenge, l'equip cadet va perdre contra Lloseta per 56-29, en un partit on el local va ser superior en tot moment. La nostra baixa anotació fa molt difícil poder disputar els darrers encontres, i un poc més de nirvi en defensa també ens vendria bé. Malgrat això, també influeix que l’equip passa per uns mals moments, ja que a passat de deu  jugadors a set. S’ha d’acabar el millor possible i treballar de cara a l’any que ve.



Dimarts 13, el
sènior masculí va jugar el segon Trofeu Serra contra Son Servera. El partit es va perdre 48-45. Com he dit al principi, l’equip no està jugant al seu millor joc. Les darreres baixes han fet que no es pugui entrenar bé, i a més, jugadors importants que no han pogut jugar. Només cal esperar a la tornada,  a veure si podem tornar unir el bon joc que ens va fer ser el millor equip de la segona volta.