Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2263
El Renshinkan, triple noticia en el passat cap de setmana


Idò sí,  efectivament, el Renshinkan es va lluir aquest passat cap de setmana. Eren tres  les activitats previstes i en les tres resultar airós.

3 CLASSIFICATS PER AL CAMPIONAT D'ESPANYA ESCOLAR

Loudes Fiol i Miquel Cabrer obtenen la medalla d' or en el campionat de més prestigi de les nostres Illes, el de les Balears infantil i el cadet.

Lourdes va participar d'una lliga de 5 participants i es proclama campiona seva categoria -57 infantil. Miquel competeix en cadet -60 i també venç a tots els seus rivals per la màxima puntuació.

Tots dos obtenen el passaport per fa final del Campionat . d'Espanya conjuntament amb Joan Toni Arquellada , per la seva condició de número 1 del rànquing nacional en infantil - 38kg.

 

NEUS POU MEDALLA D'OR AL CAMP ESPANYA SÈNIOR INTERAUTONÒMIC.

Neus Pou aconsegueix un lloc clau a la Ciutat Comtal , seu de la fase sector sènior al vèncer a totes les seves rivals de les comunitats de Catalunya, Múrcia, València i Balears.

Neus que actualment entrena al Centre Tecnificació València Terra i Mar, es classifica per disputar entre les millors 16 esportistes del territori nacional la fase final absoluta. Aquesta es durà a terme a principis de maig a la capital d'Espanya.


GALA DE L'ESPORT GABELLÍ

El Centre Cap Vermell de Cala Rajada, va ser l'escenari de primera gala de l’Esport gabellí. Van estar  presents tots els esports del municipi, i els esportistes més destacats de l'any 213 van rebre els seus respectius guardons. En judo, Santi Espiritusanto, va rebre el remi al millor esportista masculí, I el femení va correspondre a Cristina Ortega.

Pep Mascaró va rebre de part de l'Ajuntament el reconeixement per la seva trajectòria esportiva a la promoció del judo.