Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2682
Contundent derrota
S'Horta, 4 - Escolar, 1

(Foto d'arxiu: www.futbolbalear.es)

Preferent
S'Horta 4 - Escolar, 1
 
Gol :  Miquel Angel Servera
 
L’Escolar va tornar a caure derrotat i contra un equip que en la classificació es trobava per davall de l'equip gabelli. “Sa Lleona” és un camp complicat i diferent del de l’Escolar, però això no és excusa. El primer equip de Capdepera segueix amb la seva mala ratxa de resultats, la situació no canvia i de cada pic es troba mes enfonsat a la classificació. Esperem que en la pròxima jornada, a Capdepera, els verds donin una imatge diferent de la que donaren en el darrer partit a casa. Destacam el debut de Jaume Melis amb el primer equip.
 
Juvenil 
Escolar, 9 – Sineu, 1
 
Gols : David Carmona 3, Javier Garcia 2, Miquel Barba, Jaume Melis, Fernando Fidalgo i Toni López.
 
Els juvenils van guanyar un partit que no va tenir molta història, ja que l’Escolar, des del primer minut, va ser molt superior al coer de la categoria. Bon partit dels verds, amb la nota destcada del retorn d’Enric Martínez, com també el gol del porter Toni López,, que va sortir els darrers 5 minuts com a jugador de camp.
 
Cadet
Escolar, 4 - Rtv. Marratxí, 0
 
Gols : Cristofer Fernández 2, Luis Maya i Pep Esteva
 
Els verds van guanyar amb superioritat, tot i no desplegar un alt nivell de joc. Van saber aprofitar les ocasions que van tenir per endur-se’n el partit contra un equip que és coer. Donam l’enhorabona als jugadors que l’any passat van formar part de l’equip Infantil pel premi rebut a la I Gala de l'Esport Gabellí.
 
Infantil A
Escolar, 5 - Pla de na Tesa, 1
 
Gols : Sebastià Adrover 2, Jairo Milan, Marius Schnappauff i Alejandro Pacheco
 
Bon partit dels infantils, que, en l'estrena d'en Manolo Fernández com a entrenador de l’equip, es van mostrar molt superiors a seu rival, cosa que es va traslladar al contundent resultat final del partit. Destaquem el retorn d'en Manolo Ferrera, després d’una lesió.
 
Infantil B
CE Campanet, 3 - Escolar B, 6
 
Gols : Rocio Garcia 3, Toni Bauçà, Juanma Expósito i Mario Navarro
 
Una altra victòria de l’equip d’en Miquel Bordoy, que certifica el bon moment d’aquest conjunt  i que el confirma com un dels més forts de la categoria. 
 
Aleví A
Col·legi Sant Pere, 0 – Escolar, 7
 
Gols : Alejandro Barroso 2, Sergio Barroso 2, Miquel Ginard, Tomeu Ferrer i Marc Moreno
 
L'equip d'en Pascual Martí és un equip diferent quan juga a Capdepera i quan ho fa en camp contrari. En els darrers partits a casa, l'Escolar ha patit més del compte per guanyar els partits, mentre que a fora goleja. Aquest partit jugat en el Seminari va ser dominat pels verds des del primer minut i els pals van impedir que el resultat fos encara més contundent per part dels nostres alevins. Destacam la participació d’Alejandro i Sergio Barroso, amb el Mallorca, a un torneig de Setmana Santa a Formentera.
 
Aleví B
Escolar B, 3 -Atlètic Rafal B, 2
 
Gols : Alejandro Garcia 2 i Marc Adrover
 
Aquesta victòria pot ser l’inici d’una altra bona ratxa de l’equip d’en Bernat Martí i que ens demostra que la derrota de la jornada anterior va ser cosa d’un mal dia. 
 
Aleví C
CD Montuïri, 4 - Escolar C, 6
 
Gols : Marc Alzamora 2, Israel Pulido 2, Jordi Salas i Héctor Herrera
 
Despres de sis partits sense guanyar, l’equip de Víctor Ros es va retrobar amb la victòria en el camp del Montuïri. A veure si a partir d’aquí comença una ratxa positiva i es deixen enrere els resultats anteriors, que no foren gens positius.
 
Benjamí A
Manacor, 14 – Escolar, 0
 
Partit contra el líder en què l’equip d’en José Luís va caure derrotat per golejada. A oblidar aquest partit i a pensar en el següent. Ànims!
 
Benjamí B
Escolar B, 1 – Campos, 6
 
Gol : Sergi Vives
 
Partit contra el líder de la categoria, que va ser superior a l’Escolar per físic. El Campos és equip de segon any i els nostres menuts són de primer any, i en aquestes categories la diferència d’edat es nota.
 
Prebenjamí
Algaida, 2 – Escolar, 4
 
Gols : Miquel Genovard, Iker de Frutos, Alejandro Venera i Martí Recio
 
Els menuts van guanyar a fora i van demostrant allò  que són capaços de fer. A poc a poc van aprenent a jugar i a col·locar-se adequadament en el camp. Enhorabona al cos tècnic per la feina feta i als nins pels resultats. A seguir així, menuts!