Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2178
243 nins i nines al  Trofeu RENSHINKAN  D'ARTA 2014 de judo per a l'edat escolar




  Dies passats el judo d’Arta va ser una autèntica festa, una altra vegada les instal·lacions del Poliesportiu Na Caragol van estar plenes de gom a gom.
243 van ser els nins i nines inscrits a la XIX edició del Trofeu artanenc, ells representaven a tots els col·legis del Centre d'Estudi de judo Renshinkan que té a la nostra zona: Juniper Serra de Petra; de Manacor, la Puresa, Jaume Vidal, és Canyar, Moli d'en Xema, Sa Graduada, Sa Torre, Simó Ballester i el Renshinkan; de S'Illot, el Talaiot; de sa Coma, el Punta de n'Amer;  de Sant Llorenç el Mestre Guillem Galmés; de Cala Millor, na Penyal; de Son Servera, el Jaume Fornaris i el Renshinkan; de Capdepera s'Alzinar; de Cala Rajada, S'Auba; i el Renshinkan i els anfitrions, el Col·legi Rosa dels Vents de la Colònia de Sant Pere i el Poliesportiu na Caragol d'Artà. A més van estar convidats l'Olimpic de Palma i el Mallorca Nord Judo de Pollença amb els seus membres  de competidors i també a l‘apartat de demostració



Aquest Trofeu d'Artà es distingeix dels altres ja que aquest té dues modalitats diferents, l'exhibició tècnica de randori , aquest any les edats van ser dels 3 als 7 anys i la competició reservada dels 8 fins als 15 anys. Els no interessats en competir tenen també les seves categories de la modalitat exhibició.

Sens dubte un cop més vam tenir l'ocasió de veure el millor judo infantil en què el grup de nins i el de nines van ser els més aplaudits i van fer les delícies de tots els allà presents.
S'inicia el campionat amb les paraules de benvinguda per part del president del Renshinkan, sr Pep Mascaró i el lliurament de les distincions per part de la Regidora d'Esports Maria del Mar López. Sens dubte una brillant jornada on el Renshinkan va tornar a brillar amb una organització i unes posades en escena envejables i de primer ordre.

Els participants del nostre municipi són els següents:
JULIAN NIETO, DARIO OLIVEROS, SARA OLIVEROS, JUAN JOSE MELERO, JESSICA GOMEZ, SAMUEL MARTIN ALVIA, CRISTIAN POZO CANO, BIEL SERRALTA, JOSE MANUEL MORALES, CARLES RIERA GELABERT, MIQUEL ANGEL GOMEZ JONSEK,  ALEXANDRE ARACIL, IRENE ALBA, SOFIA NIETO, LARA SCHULTER, BORJA TUDURI, BORJA MELERO, ESTEFANIA GOMEZ, DANIEL MERINO, ALVARO SALGUERO, JOSELIN MONCADA, TOM SCROEDER, MAYRA SCROEDER i MIQUEL ANGEL PLANISI.