Important ensopegada en Es Figueral, davant un equip de la part baixa

Escolar, 1 - Murer, 2

PREFERENT
Escolar, 1 – Murer, 2

El primer equip de l'Escolar va tornar a perdre punts en Es Figueral contra un equip de la part baixa; en aquest cas, un equip en plena lluita per la permanència. L’Escolar arribava al partit amb baixes molt importants (Ángel, Isma, Edu Flaquer...) i per cobrir-les Xisco Varon va recórrer a la convocatòria de dos juvenils. En aquest partit va destacar la poca intensitat de l’equip gabellí, que va començar perdent arran d’una jugada individual de Gabriel Noceras, del Murer, que va arribar fins a la frontal de l’àrea sense que cap jugador del Escolar li fes falta per aturar la jugada. Seguidament l’Escolar va empatar el partit amb un gol de Joan Gayà, però als pocs minuts de l’empat l’equip de Murer es va tornar a posar per davant després d’una jugada embolicada que va resoldra Cánovas. A partir d'aquí, el partit es va caracteritzar per la nul·la capacitat de reacció dels verds. Després del descans, l’Escolar va ser incapaç de respondre, davant el resultat advers, a la qual cosa s’ha de sumar l'expulsió d'en Víctor Ros, fet que va provocar que l’equip local jugàs en inferioritat durant gran part de la segona meitat. En definitiva, es va donar una mala imatge que exigeix una reacció de cara al següent partit. A destacar el debut amb el primer equip del juvenil Lluís Crespo.

JUVENIL
CF Pollença, 3 - CE Escolar, 2
Gols : Joan Aso 2.

Nova derrota a domicili dels juvenils, un partit en què, malgrat que es perdés, van millorar la imatge donada en el camp del Rafal. L’Escolar es va posar per davant en el marcador però el Pollença, amb tres gols, va capgirar el marcador. Poc després del tercer gol de l’equip pollencí, l’Escolar va ajustar el marcador amb un gol d'en Joan Aso, que més tard va haver d’abandonar el terreny de joc lesionat. Això va suposar l’entrada com a jugador de camp del porter suplent, Toni López. Destaquem el debut de Miquel Llinàs.

CADET
AD Son Sardina B, 1 - CE Escolar,2
Gols : Juan Luis Flaquer i Pep Esteva

Victòria de prestigi la que va aconseguir l'equip de n'Ángel Dominguez contra el líder de la classificació, demostrant el gran bloc de jugadors que són els cadets i l'esperit de lluita que tenen. S’ha de considerar que la majoria són jugadors de primer any i juguen contra equips físicament superiors a ells. Enhorabona i a seguir així, nins!

INFANTIL A
Atlètic Son Ferriol, 1 -  CE Escolar, 3
Gols : Toni Garriga, 2 i Sergio Marín

Setmana mogudeta la que han tengut aquests infantils, que s'ha traduït en la dimissió del seu entrenador, Toni Brunet. Així i tot, l’equip gabellí (que en aquesta ocasió va estar dirigit per n'Ángel Dominguez) va dur els tres punts cap a Capdepera i confirmà la seva permanència en la categoria.

INFANTIL B
CE Escolar, 3 -  Espanya de Llucmajor, 2
Gols : Llucià Martínez, 2 i Mario Navarro

Bon partit de l’Infantil B, que van remontar un 0-2 en contra. L’equip d’en Miquel Bordoy se situa en la part alta de la classificació gràcies a la gran temporada que estan realitzant. Destaquem la participació dels alevins José Manuel Moreno i Antony Castro.

ALEVÍ A
CE Escolar, 6 - CF La Union, 4
Gols : Alejandro Barroso, 4 i Miquel Ginard, 2

L'Escolar va tornar a pecar de relaxació, afavorint així que La Union es posàs per davant en el marcador, amb un resultat de 3-4. Després d'una primera part per a oblidar, els verds van canviar l’actitud en el segon temps i aconseguint la remuntada.

ALEVÍ B
CD Atlètic Manacor, 5 - CE Escolar, 2
Gols : Miquel Flores i Dani de Frutos.

L’Atlètic Manacor, líder de la categoria, va acabar amb la ratxa positiva de 10 jornades fora perdre de l'equip d'en Bernat Martí. L’Escolar es va posar per davant en el marcador amb un resultat d’1-2, però l'Atlètic Manacor, després del descans, va remuntar, fins arribar al 5-2 definitiu.

ALEVÍ C
CE Escolar, 1 -  CD Cala d'Or, 5
Gols : Xavier Morales
Golejada que no reflecteix el que es va veure en el camp, on l'Escolar va fer front a un dels colíders de la classificació.

BENJAMÍ A
CE Escolar, 3 - UD Barracar, 5
Gols : Malik Oburu Abaga, Javier Barrantes i Alejandro Mora

Partit molt disputat el que va tenir l’equip d’en José Luís, el passat dissabte al mati, davant el Barracar, un equip situat a la part alta de la classificació.

BENJAMÍ B
CD Serverense B, 6 -  CE Escolar B, 2
Gols :Lucas Ezequiel Ruiz i Jaume Miquel

Nova derrota de l'equip d’en Xisco Vives, que acumula experiència i fonament en el seu segon any jugant a futbol, ja que l'any passat tots eren prebenjamins. Ara es troben a una categoria on els mes menuts són ells. Ànims i a gaudir!

PREBENJAMÍ
CE Escolar, 2 -  CD Atletico Rafal B, 2
Gols : Raul Postigo i Miquel Genovard

Bon partit el que van oferir els més menuts del futbol base gabellí, que s'endugueren un puntet en els darrers minuts de partit, gràcies al gol de Raul Postigo. A seguir així, menuts!