Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1984
El RSK obté una medalla d'or, 3 d'argent i 3 de bronze al Campionat de Balears júnior

XXIX Edició  del Trofeu Cala Rajada de Judo a Es Figueral / 16 febrer 2014



EL RENSHINKAN OBTE UNA MEDALLA D’OR , TRES DE PLATA I UNA DE BRONZE  EN EL CAMPIONAT DE BALEARS  JÚNIOR

 Aquets dissabte passat,  dia 8 de febrer, Calvià va ser una altre vegada el centre d’atenció pels aficionats al Judo. Devers uns 60 esportistes representant als clubs de les Illes Balears es donaren cita al Poliesportiu d’aquesta localitat, ara seu dels esdeveniments de caràcter autonòmic. El motiu era disputar la final autonòmica categoria junior i valedera per clasificar-se per la fase sector  del campionat d’Espanya, tant masculí com femení.

El Renshinkan va tenir una  molt bona actuació en aconseguir una de les millors places del campionat. Cinc varen ser els seus representats i quatre disputaren  la final.
El resultat va ser  el següent: una medalla d’or aconseguida per Jaume Maimo Juan, deprès de marcar ippon a la final.  3 medalles de plata de la mà de Franco Sergio Gonzalez guanyant 3 combats per la màxima puntuació, Miquel Cabrer, tambè amb 3 ippons, Jaime Fernández, tambe 3 ippons i el bronze per Pau Rodriguez Alba guanyant un combat per ippon.

El proper diumenge, 16 de febrer, XXIX EDICIÓ DEL TROFEU DE CALA RAJADA de judo infantil.

Tota apunt per dur a terme la edició 2014 del Trofeu de judo per a l’edat escolar de Cala Rajada.
Diumenge, dia 9 de febrer, a les 10:00 h més de 200 nins/es de 4 a 14 anys se trobaran cita al Poliesportiu es Figueral de Capdepera. Segur que la essència dels més petitets  faran la delícia de tots els presents, allà on l’espectacle estarà  assegurat.