Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1959
 Contundent victòria dels sèniors contra Porto Cristo


 
   Aquesta setmana va començar la jornada el júnior masculí, entre setmana. Dimecres a les 20 h va jugar a Campos amb derrota per als nostres de 74-54. Tot i  començar molt ficats en el partit, amb un primer parcial de 18-20, a partir de la segona part l’Escolar es va embossar molt. El rival no s’aturava de créixer, i els nostres no podien solucionar els problemes a l’hora de pujar en contraatac. Així que, per als gabellins va ser un partit molt espès, que no té res a veure amb els dos darrers d’aquest grup. Esperem que per la pròxima setmana es posin les piles.

 Divendres el sènior masculí va aconseguir una contundent victòria contra el Porto Cristo per 83-45. El partit es va decantar de bon començament per als nostres, i en tot moment l’Escolar va ser superior, va treballar i es va augmentar la diferència. Amb aquesta victòria, l’Escolar es situa a sexta posició. La setmana que ve vindrà el Lloseta, líder de la categoria.

Dissabte el premini masculí va anar a jugar a San Agustin. La setmana que ve jugaran a cases contra Hispania

El mini masculí va començar la nova lliga a Binissalem. Tot i que es presenta una lliga més igualada, poc varen poder fer els de Binissalem contra un Escolar encertadíssim, que va dominar contundentment, tancant el marcador 16-46. Així segueix la ratxa dels nostres minis invictes, què no es deixaran vèncer fàcilment.

Al capvespre, les infantils femenines varen jugar contra les co-líders, el Montuiri. On les nostres errades no varen permetre complicar-li el partit. Sobretot a l’hora de definir a cistella. També s’ha de dir, que l’arbitratge va ser un poc confós per aquesta categoria, ja que va pitar fins a cinc tècniques a unes nines que no sabien del cert que havia passat... però be, fins al darrer període, ens va faltar més confiança i força, a l’hora de anotar. Al final, un intent de remuntar, va fer centrar a les nostres aconseguint un bon joc de passades i cistelles ràpides, aconseguint guanyar el parcial. El resultat final va ser 33-44.