Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 3855
Crònica de la jornada del 18 al 20 d'octubre 2013 de bàsquet ATLÈTIC ESCOLAR






Homenatge a Chan Roy Ajoeb dels seus companys del bàsquet.








 

Divendres dia 18 a les 20:30h el SENIOR MASCULÍ va aconseguir la seva primera victòria davant el Son Servera amb resultat 53-42. El partit es va rompre a favor dels locals en el tercer període, amb un tanteig de 20-12 que ens donar una avantatge de 10 punts, que al quart es va poder conservar.

Dissabte a les 17:00 debutaven ses INFANTILS FEMENINES, amb un resultat de 40-55 per EU Moll. Malgrat la derrota, bona actuació d’aquest equip què va lluitar en tot moment, i va anotar 40 punts amb atac, que per ser el primer partit no esta malament. Cal recordar que, aquest equip es totalment nou, compost per jugadores gabellines i artanenques. El partit va començar molt igualat i disputat, cap al segon període ses rivals es creixeren anotant amb més facilitat, les locals es quedaren estancades i no varen poder evitar que augmentessin la distancia.

Seguidament a les 18:30 el JUNIOR FEMENÍ  va obrir la seva competició amb el EU Moll, amb un resultat igualadíssim de 49-51. El partit va ser molt disputat de principi a final, intercanviant cistelles i molt concentrades en el joc. Es va decidir en les darreres jugades.

Tancant el dia, a les 20:30 també obrien la seva competició el JUNIOR MASCULÍ contra el Bàsquet Campos en un partit molt intens amb marcador final de 42-59 per als visitants. El partit va ser molt igualat en la primera meitat, moltes errades per part dels dos equips. En la segona, el rival va anotar mes fàcilment i ens va treure una avantatge que no vàrem poder retallar.

L'equip júnior 2013

Però, com a sabeu, aquest partit no el recordarem per el resultat, ni per les errades, o mèrits personals. Desgraciadament, va ser el  darrer partit d’un dels nostres companys en CHAN ROY  AJOEB, on un dia més, ens va regalar un altre partit on va ser  100% ell:  lluitador, animant en tot moment, guardant la tranquil·litat quant tothom la perd, portant el pes de l’equip com nomes ell era capaç, i amb aquella mirada de confiança amb nosaltres, que sense donar-nos compte, ens omplia de energia. Tot lo que era, tot el que feia, tot el que deia, el feia únic per l’equip, un clar i reconegut capità.

Aquí teniu unes imatges dels equips qen què ha participat en Chan Roy.


Equip de minis masculí 2006-2007

Equip minis masculí 2007-2008


Equip cadet masculí 2011-2012


Bàsquet 3x3 a la plaça des Sitjar


Partit amb el Santa Maria, aquest mateix mes d'octubre

Fins aviat Chan Roy Ajoeb, capità del júnior, Rocky, estimat dels sèniors masculins i fill del Club Bàsquet Atlètic Escolar.

 

Guillermo Mir