Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2092
El passat cap de setmana (21 i 22 de setembre)  l’Atlètic Escolar ha jugat alguns partits amistosos previs a la lliga.

 









 

El passat divendres, 20 setembre,  l'equip SÈNIOR MASCULÍ s’enfrontà contra el Zona 5 de Manacor. Malgrat la derrota (38-79), l’equip va demostrar que té una gran projecció perquè va ser notable l’esforç i la passió per part de l’equip i el cos tècnic. Cal dir que el partit es va disputar amb mancança d’alguns jugadors (per motius laborals) i teníem enfront un rival d’una categoria superior a la nostra (1ª Autonòmica). Penso que aquest equip farà una bona feina i gaudirem d’un bon bàsquet.

 

El dissabte, 21 de setembre, el nostre equip JÚNIOR FEMENÍ va ser convidat a disputar un partit amistós amb el cadet especial del Bàsquet Manacor. El partit va començar a favor de les gabellines, però al final del primer període, la pressió tota pista de l’equip rival ens va superar i va provocar que durant la resta de partit enèsim per davall en el marcador. L’arbitratge va ser permissiu amb l’agressivitat defensiva del rival, què va afectar anímicament a les nostres jugadores. En els darrers minuts del partit, l’arbitratge va ser un poc més adequat i ens va permetre jugar millor, aconseguint remuntar i jugar-nos la victòria en els darrers segons. Les manacorines varen guanyar el matx amb una polèmica cistella “sobre la botzina” (56-54).

Seguidament, es va disputar un amistós entre el Manacor i el nostre CADET MASCULÍ. La victòria del nostre equip va ser la sorpresa de la jornada (53-79), degut a que tenim un equip molt jove, novell i reforçat per tres veterans de la categoria. S’ha de dir que aquests al·lots hi posen molt de sacrifici, acompanyats d’un novell entrenador amb molta il·lusió i ganes de fer feina. Aquesta victòria va ser conseqüent d’una bona feina durant  la pre-temporada.

 

Guillermo Mir, coordinador.