L'Escolar tanca la temporada amb una victòria i continuarà a Preferent

Preferent
Escolar, 4 – Pla de na Tesa, 3

Escolar: Peret, Iván, (Miguel) Servera, (Sergio) Abdoualaye, Ángel, Fran, Edu, (Faba) Rigo, Bernat, (Martí) Isma, Álex.

Pla de Na Tesa: Ramón, Ramos, Mare, Peret, Andréu, (Gerard) Aitor, Romero, Busi, García, (Visa) Jordi, Fortis.

Gols: min. 7, Abdualay (pp) 0-1; min. 13, Busi 0-2; min. 54, Isma 1-2; min. 57, Sergio 2-2; min. 73, Busi 2-3; min. 78, Alex 3-3; min. 90 Alex 4-3

Els dos equips eren conscients del que es jugaven i sortiren al camp amb la tensió pròpia del darrer partit de lliga, amb la salvació com a premi. En aquest context, foren els visitants els primers que colpejaren, amb dos gols (ben cert que un se’l va marcar en pròpia porta el jugador Abdoulaye), que al descans pintava un panorama ben obscur. A la segona part, l’Escolar sortí a morir, amb un atac desesperat que aviat donà fruit: al minut 12 d’aquest temps ja s’havia empatat el partit. Però el Pla de na Tesa no afluixà i, una altra vegada s’avançà en el marcador, en  el minut 73. Finalment, va ser el juvenil Álex el que capgirà el marcador, amb dos gols – el segon al límit del temps reglamentari –  i donà tres punts d’or a l’Escolar. Amb aquesta victòria, la salvació sembla assegurada.

Juvenil
Son Oliva B, 5 – Escolar, 2

Amb aquest resultat i a manca d’un partit, els juvenils s’acomiaden de tota possibilitat d’ascens a Preferent i els 140 gols marcats, finalment, no hauran bastat per aconseguir un premi que han cercat tota la temporada. Llàstima.