Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2092
Els verds agafen aire davant un rival que posà les coses molt difícils

Escolar, 1 - La Unió, 0

-----------
Contundent victòria dels juvenils

Escolar, 9 - Xilvar, 3



foto: www.futbolbalear.es

Preferent
Escolar, 1 – La Unió, 0

Escolar: Cristia, Bisellach (Ivan), Ángel, Fran, Álex (Cascales), Isma (Servera), Ferrer (Sergio), Pascual, Rigo, Abdoulaye i Edu Flaquer.

La Union: Miguel Angel, Ripio (Ruiz), Crespí, Silvestre, Lliteras, Chanla, González, Cañellas (Rosselló), Romera, Marc Ferrer (Navarro) i Alcaraz (Balaguer).

Com deim en el titular, amb aquesta victòria l’Escolar agafa una mica d’aire de cara a les quatre jornades que queden de campionat. Quatre jornades transcendents, perquè res està decidit, començant pel proper partit, a Campanet, equip al qual superam només d’un punt i que, ben segur, no regalarà res. Un únic gol d’Edu Flaquer, en el min. 45 va ser suficient, en la línia de l’Escolar d’aquesta temporada: forts en defensa i espessos en atac. Especialment a la segona part, La Unió va cercar amb insistència la porteria de l’Escolar i podem considerar la victòria com un premi generós d’acord amb els mèrits d’uns i altres. A destacar el debut amb el primer equip d’Álex Murillo, màxim golejador dels juvenils i que ha passat a reforçar el conjunt que entrena Xisco Varón.



Juvenil
Escolar, 9 – Xilvar, 3

Quatre dianes d'Enric, duess de Hassan i una de Javi, Aso i Barba, respectivament, completaren una golejada en la línia d'aquests juvenils que són una màquina de fer gols. Afortunadament, l'equip no notà l'absència d'Álex, el màxim golejador, i continuà en la seva línia. Quan als cinc minuts de joc el marcador ja assenyalava un 2-0 quedà més o manco clar que els al·lots que entrena en Pep Fuster aconseguirien una  nova victòria. La lliga està en el seu tram final i el segon lloc està a dos punts, però no serà fàcil assolir-lo, perquè dels de davant no n'hi ha cap que afluixi. En tot cas, segur que ho intentaran fins al darrer partit.

 


Fèmines
S’Horta – Escolar


Cadet
Manacorins, 1 – Escolar, 0


Infantil A
Solleric, 2 – Escolar, 3


Infantil B
At. Escolar, 3 – Pollença, 2


Aleví A
Mallorca B, 0 – Escolar, 2


Aleví B
At. Escolar B, 5 – Sp. Ciutat de Palma, 1


Aleví C
At. Manacor B, 1 – At. Escolar A, 3


Benjamí A
Escolar, 8 – Pto. Cristo A, 1


Benjamí B
Barracar B – At. Escolar


Prebenjamí
Escolar, 3 – Ses Salines, 0