Una vegada més, l'Escolar va deixar escapar una victòria que tenia a la butxaca

SERVERÍ, 1- ESCOLAR, 1

Alineacions:

Serverí: Perelló, Calzado (Sanz), León, Guerrero, Servera, Salgado, Calvo, Quintero, Domingo, Nieto (Lucas) i Febrer.

Escolar: Peret, Servera, Ángel, Garcia (Cristian), Pacheco (Ferrer), Gayà (Bisellach), Rigo, Marc, Abdoulaye, Edu Flaquer i Moreno (Faba).

Partit de rivalitat comarcal i, com passa moltes vegades en aquest tipus d’enfrontaments, poc joc, massa respecte mutu, molt de centrecampisme ... i més avorriment que altra cosa. El més trist de tot és que l’Escolar, una vegada més, va deixar escapar una victòria que tenia a la butxaca, i aquesta és una situació que, per desgràcia, s’està produint amb certa freqüència. Va ser en el min. 90 quan el Serverí aconseguí l’empat; abans, Gayà havia avançat els verds. I el proper diumenge, nou “derbi”, aquesta vegada a Capdepera davant el Cardassar, un rival que aquesta temporada tampoc treu faves d’olla. L’Escolar, a tot això, continua a la zona baixa de la classificació.

JUVENIL
ESCOLAR, 2 - SÓLLER, 1

Partit difícil, el dels juvenils, davant un bon equip com el Sóller, que en tot moment va plantar cara. En aquesta ocasió, l’equip de Pep Fuster va cedir la pilota als rivals, sabedor del seu potencial en atac, sortint a la contra amb perill. Al descans s’hi arribà amb l’empat inicial, i ja en el segon temps l’Escolar s’avançà amb un 2-0 que semblava tranquil·litzador. Però els sollerics retallaren distàncies en el marcador, quan encara faltava més d’un quart d’hora per acabar el partit, temps aquest en el qual es va patir. Els verds continuen comandant la classificació. Alex i Enric marcaren els gols locals.

Per l’Escolar, jugaren: Nebot, Jorge, Marcos, Aso, Xisco, Garcia, Crespo, Enric, Niño, Alex, Moi.

També sortiren: Fran, Aitor, Cardaix i Gustavo.