Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 2245
Una nova derrota sumeix l'Escolar en el fons de la classificació
Rotlet-Molinar, 1 - Escolar, 0
----------
Els juvenils aconseguiren la quarta victòria consecutiva


Escolar - Juvenils (foto arxiu CE Escolar-Facebook)

Preferent
Rotlet-Molinar, 1 – Escolar, 0

Rotlet-Molinar: Pedro (B.Velasco), Márquez, C.Ruiz, Suárez, M.Ruiz, Sergio Garcia, Ortega, M.Velasco (Ferragut), Quetglas (Ceddrún), Miñarro (José Manuel), Aragon.

Escolar: Pere, Cristian (Servera), Angel, Francisco Fran, Gayà (Genovard), Rigo (Pacheco), Ivan, Faba (Isma), Abdoulaye, Edu Flaquer, Moreno.

Quan al minut 81 el Rotlet-Molinar aconseguia el gol que, al cap i a la fi, donaria la victòria a l’equip local, s’esvaïren els somnis de l’Escolar de treure alguna cosa positiva de la seva visita a aquella barriada de Ciutat, en un partit jugat un dia i a una hora insòlits (divendres, a les 21’15 hores). Una badada, a la sortida d’una falta, fou suficient perquè els nostres tornassin de buit i consolidassin un començament de lliga nefast. El partit havia estat igualat i segurament l’empat hauria fet justícia, però uns marcaren un gol i els altres cap, i ja se sap que, en futbol, són els gols els que compten.

Sabem que tant l’entrenador com els jugadors estan convençuts que això ha estat una mala ratxa que es començarà a superar de manera immediata, i confien aconseguir la primera victòria de la temporada el proper diumenge davant el Murer. Però, perquè això sigui possible fa falta marcar gols, com dèiem, i d’això l’Escolar en va més aviat escàs: n’han fet un en cinc partits, estadística aquesta del tot preocupant.


Juvenils
At. Rafal, 1 – Escolar, 3

Escolar: Nebot, Garcia, Gustavo, Marcos, Niño, José Ramón, Crespo, Aso, Àlex, Jorge, Fajardo.
També jugaren: Tomàs, Aitor i Xisco.

Una setmana més hem de saludar, no sense certa sorpresa, una nova victòria dels juvenils, equip que compta els partits per victòries. Sense fer un joc brillant, sense enlluernar, però sí amb intensitat i confiança, els al·lots van engreixant el seu compte dels punts, per quan vengui més mal dades. El passat dissabte, a la barriada del Rafal, aconseguiren guanyar amb autoritat, tot i haver de remuntar el gol inicial dels locals. José Ramón (p) i Aitor donaren la volta al marcador abans del descans. Ja a la segona part, Àlex sentenciaria el resultat. Res, a seguir així.

Infantil A
Manacorins, 0 – Escolar, 4

Infaltil B
At. Escolar, 1 – Esporles, 0

Pre-Benjamí
Felanitx B, 3 – Escolar, 6