Imprimeix
Categoria: Esports
Vist: 1990
Tercera travelada consecutiva

Escolar, 0 – S’Horta, 1



foto: Fubol Balear

Preferent
Escolar, 0 - S'Horta, 1

Escolar: Peret, Campos, Ángel, Abdualay, Servera, (Xampi) Edu Flaquer, Alberto, (Gayà) Isma, (Rodrigo) Fran, Rigo. (Pacheco).

S´Horta: Biel, Manu, Torrejón, Cristian, Alexis, Javi, Oscar, (Oscar) Yniesta, Carlos, (Luis) Xino, (Sergi) Vidal.

Gol: 0-1, Iniesta (min. 29)

Un solitari gol d’Iniesta, a la primera part, deixà enllestit un resultat que l’Escolar va ser incapaç de capgirar en alguna de les escasses ocasions de marcar que es crearen. I és que l’equip local, en tres partits que duim de lliga, encara és l’hora que en faci un, de gol, cosa que comença a encendre les alarmes. Sabem que estam en els inicis d’un campionat llarg i que tot està per fer, però veure l’equip en els darrers llocs de la classificació, amb zero gols marcats i cinc d’encaixats, i amb un punt de nou possibles, no fa gens de gràcia. A més, l’equip no transmet, a hores d’ara, bones sensacions, el joc és més aviat espès i avorrit, es creen poques ocasions, i les poques que es creen no s’aprofiten, ni de penal. Aquest va ser el cas del partit contra S'Horta, equip aquest que, amb la llei del mínim esforç, s'endugué els tres punts de Capdepera.

Tothom diu que hi ha una bona plantilla i que es pot aspirar a alguna cosa més que mantenir la categoria, de manera que convé que això es comenci a traduir en resultats, perquè si esperam un poc més potser no hi serem a temps.


Juvenils
Esporles, 0 - Escolar, 3

En canvi els juvenils estan fent tot lo contrari: han guanyat els dos partits jugats, i ja se sap que tot el que es fica en el sarró al començament de la lliga és un coixí de tranquil·litat i de confiança de cara al futur. El passat dissabte, dia 8, els verds tornaren d'Esporles amb els tres punts, jugant un partit més pragmàtic que brillant, i ja són set els gols marcats, en dos partits, per un d'encaixat. Cal destacar la bona actuació del porter Nebot, que aconseguir mantenir la porta a zero. L'equip, de moment, encapçala la classificació, però, com dèiem en relació a l'equip de Preferent, encara és massa d'hora per parlar de res que no sigui mirar de guanyar el proper partit. Ara el que hem d'esperar és que, amb aquesta confiança de què parlàvem, l'equip també ens vagi oferint dies de bon futbol.

A Esporles jugaren:

Nebot, García, Moreno, Fajardo, Niño, Aso, Crespo, Àlex, Barba, Tomàs i Jorge. També sortiren, al llarg del partit: Fran i Aitor.

Els autors dels gols foren: Aso, Àlex i Tomàs.