Els juvenils comencen la temporada guanyant

Platges de Calvià:
Vicens, Rojo (Javi), Gabi, Alex, Willy, Toti, Sancho, Rus, José (Álvaro), Marcos, Gio (Igor)

Escolar:
Peret, Campos, Abdulai, Ángel, Servera (Marc) Edu, Isma, Rodrigo (Fran), Rigo, Gayá (Sergio), Genovart.

L’Escolar tornà apallissat de la primera sortida de la temporada, ja que en la visita al camp del Platges de Calvià rebé fins a quatre gols, mentre els nostres a penes inquietaren la porta contrària. Segurament, les coses podrien haver estat d’una altra manera si, just començar el partit, no s’hagués fallat un penal amb què fou sancionat l’equip local, però n’Isma no va encertar i, a partir d’aquí, la superioritat dels Platges va ser manifesta. Als 18 minuts, els calvianers ja havien aconseguit dos gols, i encara en marcaren un altre abans del descans. El quart arribaria amb el partit gairebé acabat, arrodonint un marcador que deixa una mala imatge de l’Escolar. Els verds es mostraren fluixos en defensa i sense pegada davant,  és a dir, un equip massa tou i que haurà de millorar molt si es vol aspirar a cap altra cosa que no sigui conservar la categoria.

Juvenils
Escolar, 4
Son Sardina, 1

Primer partit de la temporada dels juvenils, després de l'amarg descens sofert i que els ha duit a 1ª Regional. Per a aquesta represa, l'equip de l'Escolar va presentar aquesta alineació:

Nebot, García, Moreno, Gustavo, Niño, Aso, Toni Miquel, Barba, Tomàs, Àlex i Fran.
També jugaren: Aitor, Xisco i Crespo.

L'equip local comença dubitatiu, fins al punt que s'arribà al descans amb un 0-1, cosa que no anunicava res de bo. Afortunadament, a la segona part els locals es posaren les piles i capgiraren el marcador amb suficiència. Els gols dels verds els aconseguiren Moreno, Aso, Àlex i Aitor, davant un Son Sardina que es mostrà com un equip bastant feble. Amb tot, pensam que l'objectiu d'ascendir de bell nou de categoria és una empresa molt complicada.