Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1074
Volem deixar clar qui som El Pi i què volem.


Clica per veure el programa d'El Pi-Capdepera


Som un partit de centre i moderat. No tenim cap classe d'acord ni pacte ni res de res amb cap altre partit polític (Tomeu Moll comenta... "En l'àmbit personal recordar que en 3 anys com a regidor no adscrit, no he pactat amb ningú i he tengut oportunitats, vaig dir que no ho faria i vaig complir la meva paraula, crec que hauria d'esser garantia suficient") de fet, creim que és impossible pactar fora saber el resultat... No devem res a ningú més que als nostres simpatitzants i a Capdepera.

A partir de dilluns ens reunirem amb TOTS els partits polítics i exposarem la nostra intenció i les nostres condicions. Si qualque partit espera un suport incondicional o que no exigiguem el nostre programa no cal ni que se segui a debatre amb nosaltres. Tenim clar que una bona oposició és millor que un mal govern. Dia 28 tots els ciutadans del municipi han d'anar tranquils i segurs, votar el Pi és votar #personescomtu i la millor opció per Capdepera. Feim una crida popular per avisar a la gent que no faci cas a tots els rumors, boles i presumptes coaccions difoses els darrers dies. Hi ha un fort moviment, que no comprenem, per silenciar i desprestigiar el Pi, saben que hem vengut a donar veu a Capdepera i per quedar molt de temps, això fa estar intranquil als qui tenen la consciència intranquil·la. Passem un enllaç del nostre programa on surt realment el que farem i no són menudeses, són necessitats reals dels ciutadans que és a qui realment representam fugint d'interessos personals.

A El Pi tots som un, tots comptam igual, només hi ha un líder i és Capdepera. Tenim ganes, tenim idees, tenim força, l'únic que no tenim son mitjans econòmics suficients, no podem gastar en propagandes, no vos podem donar bolis, plantes, ventalls i capells... El que sí que vos podem donar és la paraula que ens hi deixarem la pell per dur endavant el nostre programa. Volem demanar que dia 28 ens deixeu el vostre vot per aquests 4 anys.

Vota #personescomtu.
Vota un bé per Capdepera.
Vota El Pi

Aprofitam per convidar-vos al Pi-scolabis, vos esperam!!