Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 463




Calvià - CB Capdepera Mini Femení In-Off

Partit molt interessant de les nostres nines amb un gran esforç i ganes de competir. La primera part han començat concentrades i han aplicat tot el que estem practicant, amb una bona defensa i atac. No obstant això, hi ha hagut moments on la concentració no era la suficient, però han continuat lluitant. A la segona part han arribat a demostrar que amb una bona defensa es pot fer un bon atac. De cada vegada el treball dels entrenaments es reflecteix més als partits, enhorabona nines!!


CB Capdepera Cadet Femení Noah’s 54 - 43 CIDE

Victòria de les nostres cadets a la darrera jornada de la primera volta de la lliga. El partit va ser molt disputat i igualat d’inici a final, però sempre dominat per les locals. Finalment i gràcies a l’esperit de lluita de les jugadores, es va marcar una petita diferencia que va acabar amb el resultat final. Enhorabona per la feina i a descansar per jugar el pròxim partit diumenge.




B. Capdepera Premini Mixt - Joan Capó

Primer partit després de les vacances de Pasqua, en el qual ha estat evident que els nostres nins no han perdut els coneixements apresos fins ara. S'ha vist una millora en els aspectes de comunicació entre ells i s'han fet més passades, que és el que havíem estat practicant aquestes setmanes. Encara s'han de millorar aspectes defensius i atacs a cistella. S'ha de dir que malgrat la son per haver-nos aixecat prest, els nostres preminis han fet un bon partit.      




Inca 82 - 53 CBC Júnior Pinturas Romero

Partit en el qual el marcador no reflecteix l’esforç dels jugadors. Un partit que va començar molt igualat, anotant per la nostra part set punts sense que el rival fos capaç d’anotar. Poc a poc l’equip d’Inca guanyava en duresa i agressivitat i el Capdepera no va poder respondre davant aquesta situació. En part, degut a la gran alçada dels jugadors de l’Inca i els punts fàcils després d’un tir era una constant. Com a resum, destacar el gran partit jugat pel conjunt gabellí, essent una pena el marcador final. Ara ens toca preparar-nos per al proper partit i consolidar tot el que s’ha donat avui i un poc més.



CB Capdepera Infantil Mixt 27 - CIDE 53

Bon partit del conjunt gabellí, en què va demostrar una gran evolució a l’apartat defensiu, tant a nivell individual com en el seu conjunt. L’equip de Capdepera, partit darrera partit, mostra una clara evolució tant en l’àmbit ofensiu com en el defensiu. #aravadeboaravadebàsquet


Viubasquet  78 - 35 Sènior Café3

Partit en el qual el resultat és el menys important, es podria haver perdut de 150 punts i, així i tot, la imatge dels nostres sèniors hagués estat excel·lent. No es pot fer res més que admirar el coratge, les ganes i el compromís dels 4 sèniors que el van disputar i els 2 juniors que ja no vengueren només per ajudar, sinó per ser referents. Per causes de feina, viatges i malaltia l'equip es va veure perjudicat amb baixes rellevants, tant al joc físic, contant només amb un pivot pur, com a la direcció d'equip a on no hi havia cap base per dirigir o donar ritme al joc i també a la direcció de banqueta, a on l'entrenador no pogué dirigir per una forta indisposició i només pogué resignar-se a mirar l'encontre i sobretot a admirar als seus companys que ho donaren tot a pista amb coratge i sobretot amb una aptitud excel·lent. Aquestes situacions són les que demostren el compromís que tenen aquests jugadors (tant sèniors, com juniors) amb els seus companys, amb l'equip i amb el club, la qual cosa és digne de menció i d'agrair. Moltes gràcies equip!


Madre Alberta 80 - 41 CB Capdepera Cadet Femení Noah’s

Derrota de les cadets al primer partir de la segona volta contra el primer classificat de la lliga. El partit va ser difícil, degut a la pressió de les locals i a l’arbitratge permissiu. El pitjor de tot és que dues jugadores es varen lesionar durant el partit i causaran baixa durant unes setmanes. Força a l’equip per afrontar els pròxims partits.
 


Sóller 65 - 44 CB Capdepera Cadet Mascuí Noah's

Una derrota que deixa amb mal regust l’equip Cadet Masculí. Els al·lots van sortir a jugar el partit amb por per mor de l’alçada i el físic del rival, cosa que va fer que el primer quart fos molt a favor dels locals. Però, després d’unes bones defenses que resultaren en canastres fàcils, els cadets varen agafar coratge i, a partir d’aquest moment, el partit va anar molt igualat. S’hagués pogut retallar més l’avantatge del contrincant però el poc encert a l’hora d’anotar canastres dels nostres jugadors no ho va fer possible. Enhorabona als joves per perdre la por davant un equip físicament molt gran, essent una llàstima el resultat final, però amb la necessitat de continuar creixent de cara als dos partits vinents el proper cap de setmana. #aravadeboaravadebàsquet



Horaris dels partits de la propera setmana: