Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 1858

 2004-2005 (2)



  










2005, Any de sa Llata

Joan Ferrer (alcalde), Mateu Melis (regidor d'Esports) Tòfol Irles (directiu)

Aquesta temporada el poble de Capdepera va celebrar l'Any de sa Llata, sent en Joan Ferrer alcalde i en Mateu Melis regidor d'esports. L'Ajuntament pagà tots els trofeus de final de temporada.

 Festes de Nadal i any nou

Com de costum, l’Escolar va donar les bones les festes i desitjà un feliç any nou en un sopar amb els jugadors de les primeres plantilles de bàsquet i futbol, ​​entrenadors i delegats de tots els equips. A la resta de plantilles se'ls va fer un regal.

Festes de Pasqua

Es va celebrar el V Torneig de Pasqua que des de feia cinc anys organitzava l’Escolar, amb la participació dels equips de l'Escolar, Artà, Porto Cristo i Son Servera de les categories Benjamins, Alevins, Infantils i Cadets.

Campus d'estiu


El 3 de juliol es va clausurar el campus que cada any s'organitzava per als més petits. En aquesta ocasió, com en anys anteriors, hi van participar Prats, Juanmi, T. Pascual, noms als quals s’hi van afegir Héctor (Dep. Coruña), Cazorla (Mallorca B), A. Mir (exMallorca, germà de el regidor A. Mir), Jaro (Múrcia), Engonga (exBetis i Mallorca), etc.

  
























Daniel Carril, directiu                                                                                    Miquel Mariño, vicrepresident



Festa final de temporada

X Torneig Ramon de ses Cuines de Benjamins, amb dos equips de l'Escolar, l’Artà i el Porto Cristo. Lliurament de trofeus als més regulars per la seva esportivitat i compliment; els trofeus els van lliurar Joan Ferrer, batle de Capdepera, i Mateu Melis, regidor d'esports, així com distintes cases col·laboradores de club, Escolar, i van consistir en una senalla, obsequi de l'Ajuntament.

COEXA cada any regalava el trofeu al més regular en el terreny de joc de l'equip de Primera Regional. Aquesta temporada va ser per a Joan Ferrer. Construccions Gómez-Quintero, a Pere Pascual, que va ser una temporada més el màxim anotador del primer equip. La Penya Madridista de Cala Rajada a Dominic Knebel, jugador més regular del planter. La Penya Blau Grana de Cala Rajada a Alejandro Macarro, jugador del planter que més progressà.


Drets: Julià Serra (bàsquet), Miquel Bestard, Daniel Carril, Joan Sancho, Miquel Mariño. Asseguts: Antonio Regueiro (bàsquet), Cristóbal Navarro, Paco Moreno, Lorenç Garau ‘Mestrè’), Pepe Hermosa.

Aquesta fou l’última temporada de la directiva encapçalada per M. Bestard. El 8 de juliol hi va haver traspàs de poders a la nova junta.


 

 







Miquel Bestard