2003-2004 (1)


 














El bàsquet es reorganitzà, amb Julià Serra Comas de president




Julián Serra i la seva junta directiva es van organitzar per a atendre de la millor manera possible la secció de bàsquet, esport que la temporada anterior havia estat absent en el si del C.E.Escolar. Aquesta directiva va ser l'embrió del que avui és el Bàsquet Capdepera, secció que any rere any ha anat creixent fins a arribar a l'actualitat, amb sis equips federats i una trentena a l'escoleta, entre nins i nines.

  

 La directiva presidida per Julià Serra Comas va estar set temporades al capdavant del club i va aconseguir molts de patrocinadors, socis i col·laboradors, així com un bon cos tècnic dirigit per un coordinador. Cal destacar la gran tasca de María José Moisés Dosal, esposa del president, pel seu gran treball cercant sponsors , animant sempre en primera línia, organitzant xerrades esportives i cursos de primers auxilis. Ella convidà les al·lotes del poble a jugar a bàsquet i aconseguí que s'inscrigués un equip femeni.


Sènior 2004-2005. A dalt, d esquerra a dreta: Julian García-Sotoca, Jaume Melis, Dani Marín, José Manuel Hérnandez, Carlos Crespo. A baix, d’esquerra a dreta: Joan Carles Sastre, Juan Andrés Martinez, Toni Llodrà "Monito" (entrenador), Tolo Alzina "Cuní", Suso Rexach.




Juniors 2004-2005. Drets, d’esquerra dreta: Toni Llodra "Monito" (entrenador), Sebastià Requeiro, Almir Mustafa, Guillermo Mir, Xavier Esteva, Sergio Moreno, Juan Antonio Ferrera (entrenador). Acotats: Miquel Moyà, Pep Sancho, José Manuel Corraliza, Jaume Vives, Emilio Sánchez.


En una reunió mantinguda entre membres de l'Escolar i els nous impulsors del bàsquet, van acordar inscriure de nou aquesta secció amb el nom d’At. Escolar. L'única condició que va posar la directiva del club va ser que el bàsquet s'havia de finançar per si sol, ja que en temporades anteriors la secció de futbol li va haver de traspassar diners per a cobrir les despeses. Amb aquesta condició es van posar a treballar els nous responsables del bàsquet, aquest cop amb més persones que les anteriors vegades. A partir d'aquest moment, els dos clubs amb els mateixos estatuts, van compartir les presentacions a principis de temporada, les festes de Nadal, les de final de temporada, els colors, l'himne, reunions directes, la idea de pedrera, etc. Aquesta manera de compartir va durar de l'any 2003 a l'any 2005, ja que, amb l'entrada de nova directiva de l'Escolar, a la temporada 2005-206, la separació va ser total. Tot i així, els dos clubs inscrits amb el nom de l'Escolar van seguir funcionant fins que la temporada 2016-2017 la directiva va donar de baixa l’Escolar de bàsquet i es creà el Bàsquet Capdepera.

 La primera directiva de la secció de bàsquet de la temporada 2003-204 va estar formada per:

President - Julià Serra Comas

Vicepresident - Miquel Sancho Juan

Tresorer - Miquel Moyà Sampol

Secretari - Julián García-Sotoca Oliva

Vocals - Paco Galian Costa, Joan Jesús Rexach Cañavate, Joan Llull Capo, Sabina Marín Montijano, Antonio Requeiro Tous.


Miquel Bestard