Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2150


El cant coral deu ser l'activitat que desenvolupen les associacions de la tercera edat del nostre poble que té una major projecció exterior, aquella que d'alguna manera és compartida per tota la gent del poble. Els seus concerts s'han convertit en habituals i els seus repertoris són coneguts i seguits pels amants de la música.

La Coral Cala Rajada, que té el Club Sol Naixent com a centre d'operacions, és una agrupació que a hores d'ara sembla plenament consolidada i que ha trobat en Pep Llull una batuta perfecta. Però, sobre tot, ens fa la impressió que la gent de la tercera edat de Cala Rajada té en el cant allò que més convé: una mena de teràpia per a la gent gran, una molt bona forma de passar-ho bé i de gaudir de la música, i el que dèiem abans, una ocasió de compartir aquesta noble curolla amb la gent del poble.





En aquesta línia i sota els auspicis del departament de Turisme de l'Ajuntament, la Coral Cala Rajada actuà el passat dissabte dia 24, a l'església parroquial del Carme i ens oferí un concert molt agradable d'escoltar, en la línia habitual. Patria, Esperant un mariner, La calma del mar, L'aubada, Havanera divina, Tercera posada, Golondrina de amor i Capdepera, Capdepera són els temes que escolliren per a l'ocasió, tots ells rebuts amb aplaudiments pel públic assistent, estranger bona part.



Fins a la pròxima, Coral Cala Rajada!