Vist: 2305
Artà, 1 - Escolar, 1

Pep, Javi, Carlos (30' Serapio), Manu, Abdou, Faba (88' Fajardo), Nico (76' Crespo), Iván, Aso, Enric i Pablo.
Gols: 1-0 Benj 61' i 1-1 Faba (penal) 62'

Empat que no serveix a cap dels dos equips, que el passat diumenge demostraren el perquè de l'actual situació a la taula clasificatòria.

Primera part en què els dos equips esperaven l'altre i en què quasi tot el joc es va desenvolupar al centre del camp.  A la segona part no hi podia faltar la badada defensiva dels nostres i, com no, castigada amb gol en contra. Tinguérem sort que just després de treure de centre el col·legiat va assenyalar penal a favor, que en Faba va transformar en el definitiu 1-1.

Ara mateix ens trobam a 4 punts del setzè, que asegura la categoria al 100% i empatats amb el divuitè, que es el que marca el descens segur. Queden 21 punts, per tant 7 partits, dels quals 2 són contra rivals directes. Per tant queda marge per poder assolir aquesta setzena posició i salvar la categoria.