Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2446



41 nins i joves participaren d'aquesta experiència













No podia faltar, a l'estiu, el Campus de Bàsquet. Any rere any, els amants d'aquest esport es retroben a les instal·lacions d'Es Figueral per passar tres dies d'entrenaments i diversió. 

En aquesta edició han estat 41 els nins, nines i joves participants, dels auals 17 són jugadors del club organitzador i la resta d'altres clubs del Llevant mallorquí. 

És una llàstima que la resposta dels jugadors gabellins no fos l'esperada per els organitzadors, que aspiraven a comptar amb bona part dels jugadors que formen part dels equips de l'Escolar.

  

El divendres dia 24 va començar amb l'organització dels grups de treball. Els jugadors i jugadores varen ser dividits en tres grups segons la seva edat. Minis i preminis per una banda, infantils i cadets, i el grup dels grans, els júniors. Tots ells dirigits per 9 entrenadors del Club: Pep Sancho, Maria Ginard, Biel Tous, Sergio Moreno, Lorenzo Baltasar, Sebas Regueiro, J.A.Ferrera, Aina Esteva i Gabriela Gil. Repartició de samarretes per a entrenar..., i a fer feina s'ha dit.

Com a entrenador convidat a aquesta edició, el club comptà amb un gran referent del bàsquet a la zona de Llevant, en Pere Nebot, un gabelli que duu molts d'anys treballant per a aquest esport i que  actualment entrena al Club Zona 5 de Manacor.

Aquest estiu, els organitzadors han volgut enfocar la feina cap a la tècnica de passada: de pit, picat, per damunt del cap etc. Per això moltes activitats anaven dirigides  a treballar  aquesta part del joc. 

Feina i més feina amb petits descansos per a hidratarse i menjar fruita, i per acabar la primera jornada un relaxant capfico a la piscina, abans de sopar.

El dissabte començà amb ganes, un bon berenar i de nou a practicar passades, feina i diversió amb els concursos de tirs i d'habilitats fins a l'hora de dinar. Aquest any, del menjar se n'encarregà l'empresa Singular, excepte del dinar de cloenda. 

A la nit encara quedaven forces per a desbaratar-se i per fer una gimkana.

Per dormir i fer les menjades el club ha pogut comptar amb les instal·lacions de l'Iinstitut i s'han emprat matalassos cedits pel Consell a través de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears.

Arribat el diumenge, malgrat el cansament acumulat, encara hi havia ganes d'entrenar  i fer trull. Més feina, més jocs, més fruita, més piscina...., i arribam al dinar de cloenda, amb un clàssic del campus gabellí: la fideuà den Joan Ramon Esteva. Tots ho esperaven i ell no falla mai. Aquest home ja és imprescindible, la seva mà als fogons no té competència.

Hora d'acomiadarse,  rialles, aplaudiments als guanyadors de cada concurs, més rialles i regal d'una motxilla sabatera a cada al·lot.

  

Els organitzadors agraeixen als participants la seva assistència; als entrenadors, la seva dedicació, i a totes les entitats, empreses i persones que hi han col·laborat, la seva ajuda. Agraïments també a l'Ajuntament de Capdepera pel seu suport i per la cessió de les instal·lacions.

Acabat el Campus, el Club no descansa i ja està escalfant motors per al proper esdeveniment,  el 3x3 a sa Plaça. Una festa del bàsquet que s'ha fet habitual en el programa de Sant Bartomeu i que l'any pasat va convocar 130 participants, tant del poble com de fora. 

Així que ja ho sabeu, el Club Atlètic Escolar vos espera a tots a sa plaça des Sitjar per Sant Bartomeu.