Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 6825

El mateix dia que el president de l'Associació Hotelera, Joan Ferrer, declara a DM que "El Park Hyatt és el model a seguir"

A primeres hores del matí els treballadors han dit "prou". Es parla que fa més de dos mesos que no cobren i volen fer públiques aquestes denúncies. Es parla també de contractistes als quals es deuen més de 200.000€. Per tot això s'han tancat i encadenat a les grues, per tal de plantejar les reves reivindicacions i fer-les públiques als mitjans de comunicació.

Ja va avisar el GOB que aquest model era insostenible i advertí que es podria convertir en una segona urbanització Doña Julia (Málaga), amb un Hyatt abandonat dedins i que tothom anomena el Xernòbil de Màlaga.

Curiosament, avui mateix, Joan Ferrer Flaquer, actual president de l'Associació Hotelera, declara a Diario de Mallorca:  "El Park Hyatt es el modelo a seguir, un salto en la calidad hotelera"

Hem de recordar que tot l'hivern aquest complex ha estat en marxa les 24 hores del dia i que tenien oberts els llums tota la nit, tal com denunciàrem en aquestes mateixes pàgines.