Imprimeix
Categoria: Actualitat
Vist: 2319
S'han sembrat devers 250 arbres d'espècies autòctones
Hi participà el conseller Gabriel Company



Dissabte 15 de febrer va tenir lloc una nova jornada de reforestació a la finca pública de sa Duaia a Artà que a l’agost passat va ser afectada per un incendi forestal que afectà a 450 hectàrees .
Aquest dissabte s’hi han sembrat uns 250 arbres d’espècies pròpies de la zona com són els oms o les alzines. La jornada ha estat organitzada per la cadena de supermercats Eroski i l’Ibanat, en el marc de la campanya “Sembra vida. Cuida Balears”.
El conseller de Medi Ambient, Gabriel Company, ha assistit a aquesta acció solidària  amb participació de clients, col·laboradors i proveïdors d’EROSKI, amb l’ajuda i assessorament de les brigades d’IBANAT. 


La campanya “Sembra vida. Cuida Balears”, que Eroski i l’IBANAT varen emprendre durant la passada tardor, consisteix en què els clients obtenen cupons per cada 20 euros de compra per poder completar una cartilla que dóna dret a l’obtenció d’un arbre. Fins al moment, s’han aconseguit obtenir 276 cartilles, que corresponen a 276 arbres, als que es sumen un miler d’arbres més aportats per EROSKI. Dels 1.276 arbres, 960 ja s’han  plantat en alguna de les cinc finques públiques d’arreu de les Illes Baleares afectades per incendis forestals que han estat seleccionades i preparades per l’IBANAT.  

Recordem que pel desembre de 2013 la mateixa zona va ser objecte d'altra activitat de reforetació patrocinada per Correus