AJORNADA A DIA 11 DE NOVEMBRE DEGUT A LES PREVISIONS DE MAL TEMPS

Diumenge, 11 de novembre, tindrà lloc a la plaça de l’Orient de Capdepera una jornada solidària a favor de les víctimes de les inundacions a Capdepera, concretament a la zona de Canyamel.

Aquesta jornada esta oberta a tots els col·lectius i a totes les botigues del municipi que vulguin col·laborar. L’organització de l’esdeveniment s’ha posat en marxa per a preparar el que esperen sigui un gran esdeveniment.   .

Hi haurà un ampli programa musical amb la participació desinteressada  de varis grups i col·lectius com ara agrupació  de ball de bot, Amics de la Música de Capdepera, al Coral, Batucap, Banda de Cornetes, Sustrandos, Lucas Patricis, Esperança i Àlex, Gudi Schade, Cor de Cordes, Total Dance, Els qui ningú vol...  i molts més que resten pendents de confirmar. Informarem del programa musical del vespre quan es confirmin totes les actuacions.

 Es compta amb la col·laboració de l’Ajuntament pel que fa a les infraestructures, com ara transport i muntatge de taules i cadires, equips de so, escenari, etc...  

Es prepara una paella gegant per 1000 comensals, al preu de 10 euros, i servei de begudes i postres aportats per col·laboradors. Però hi haurà una ampla oferta gastronòmica entrepans, pastissos, salsitxes, pinxos...I a més una gran selecció de postres casolans. Una llista llarga i variada que encara pot ampliar-se.

 El tiquet estarà numerat i formarà part del sorteig dels regals aportats per botigues i  empreses col·laboradores.

 La venda dels tiquets serà a:

A Capdepera: Punt d’ Informació de Capdepera, S'Ànima, Nou Segle 12, Cafè Orient, Ca'n Patilla, Kikinda,

A Cala Rajada: Panaderia Ca'n Nadal,  Sabateria Argos

 I altres punts de venda pendents de confirmar

Pel que fa a l’organització se demana que els comensals duguin els seus plats i coberts, per a reduir al màxim els residus. Se preveuen problemes pel trànsit i aparcament per tant s’aconsella venir amb temps, aparcar i fer una passejada relaxada fins la plaça de l’Orient.

 Qui vulgui ajudar o donar una mà, ja sigui fent una donació o col·laborant en els actes no dubti en posar-se en contacte amb els organitzadors, tota ajuda serà ben rebuda.

Al vespre se presentarà la llista de nombres guanyadors del sorteig, que es recolliran als mateixos establiments col·laboradors. També s’intentarà donar informació dels diners recaptats durant la mateix tarda. Tota l’informació sortirà publicada a les revistes locals.

 Es tracta de mostrar la nostra solidaritat amb les víctimes de les inundacions, que tan de mal i sofriments han provocat en la comarca, però especialment als nostres conciutadans i veïns de Capdepera.

Us esperem dia 4 de novembre a partir de les 13 hores, per gaudir d’una jornada solidària, que esperem sigui massiva.

Gràcies

Els organitzadors
Publicitat

 

CE Escolar / Jornada 20 / Victòria, vent i targetes

21.01.2019

Escolar 3 -Constància B 1.   
Minut de silenci per la mort de Jeroni Garau. Pancarta d’ànims dels Alevins
Manca de serietat en els horaris dels partits 

foto arxiu

Sant Antoni, els animals i el plàstic

21.01.2019

De tant en tant, corren per les xarxes socials imatges d’animals marins atrapats en xarxes o amb restes de plàstics a la boca, com les d’aquest article, de la campanya No es el plástico, eres tú.


Paraules per llegir a la presentació del llibre “Versos per cantar” de Pere Orpí (18-01-2019)

20.01.2019

"En Pere es mereixeria un homenatge que li fes l’Església de Mallorca per la seva contribució a la renovació del cant litúrgic. Es mereixeria un homenatge que li fes la Conselleria de Cultura per la seva contribució a la divulgació de la nostra llengua amb la delicadesa i la precisió dels nostres modismes propis amb què Pere la sap expressar. I aquest llibre, que l’ha treballat ell personalment, serà el seu gran homenatge".

(llegit per Joan Genovart ja que Sebastià Salom no pogué assistir a l'acte)

La bella i inquietant metàfora del límit, el refugi, l'atac i la defensa

03.01.2019
Un projecte de l'artista Rosell Meseguer i comissariat per Fernando Gómez de la Cuesta amb belles imatges de Capdepera. Premi Bienal Pilar Juncosa 2018 de la Fundació Pilar i Joan Miró a Mallorca.


Publicitat

 La pizzeria CAN TOMÀS romandrà oberta aquest hivern, fins al 31 de desembre. Podeu venir a degustar les nostres especialitats, a la plaça dels Mariners, o us les podem servir a domicili.

D'altra banda, comunicam als nostres clients que la TABERNA IBÉRICA roman tancada per vacances.L'amenaça de pluja desllueix les beneïdes de Cala Rajada

22.01.2019
Així tot les beneïdes i el darrer ball es dugueren a terme sense incident


Sant Antoni 2019, a Cala Rajada

21.01.2019

Les corregudes més multitudinàries de Cala Rajada

Sorteig de Sant Antoni 2019, a Cala Rajada

20.01.2019
 SORTEIG de CALA RAJADAPorcella             9051

Noche...             8734

Volta a Cavall    7059 
Eva Cuadrado, la guanyadora d'una volta a cavall

Satyagraha: una vacuna contra la violència

21.01.2019
Satyagraha:

una vacuna contra la violència

La Biblioteca del Golea (29)

Pere Orpí, poeta de fe

20.01.2019

Presentació del llibre "Versos per Cantar" de mossèn Pere Orpí


"...dins l'obra d'en Pere trobam la brevetat o la densitat compositiva, la relació del poeta amb el seu món exterior dirigit a crear emoció a compartir sentiments vers Déu, o altres moments poètics que li han servit d'inspiració, amb Esperança, mitjançant un llenguatge ple d'harmonia i musicalitat".  

De pomades i mòbils 2019

19.01.2019
"Estar en la pomada"
  foto d'arxiu

En la mort d'en Jeroni Garau "Climent"

17.01.2019
 

Se n'ha anat en Jeroni i se n'ha duit, com cada vegada que ens deixa un dels vells mariners del nostre moll, un bon bon bocí de la nostra ànima col·lectiva.